Syntec-IT logo
Helpdesk: 033 - 71 15 711

Syntec Solutions

Met het Syntec raamwerk kunnen snel, efficient en doelmatig modules worden ontwikkeld die toegepast kunnen worden ter bevordering van online verkoop of realiseren van interne en externe efficiente. Een aantal voorbeelden van Syntec modules zijn ontwikkeld en worden aangeboden door Syntec Solutions als oplossing, die volledige aanpasbaar is op uw wensen.

Online catalogus

Een overzichtelijke online catalogus met name gericht op B2B met altijd een passende oplossing voor weergave van complexe producten. Automatische filtering, alternatieve zoektermen zorgen ervoor dat uw klant altijd vind wat hij zoekt.

Een automatische leafletgenerator zorgt ervoor dat uw klanten alle productinformatie overzichtelijk kunnen downloaden naar PDF sheet.

Bestelapplicatie en/of klantportaal

Geen standaard webshop, maar een aangepaste bestelapplicatie die speciaal voor uw klantgroep relevant is, is wat Syntec aanbiedt. Denk hierbij aan eigen, prijzen, online beheer van bestellingen, authorisaties binnen uw klanten zorgen ervoor dat uw klanten bij u een stuk administratieve ontlasting vinden door de inzet van Syntec.

Bezoekrapportage APP/mobiele applicatie

Een mobiele toepassing voor uw buitendienst, zodat ook zij minder administratieve lasten ondervinden en zo efficiënt mogelijk kunnen rapporteren. De applicatie herkent de klant aan de hand van de locatie en u kunt met 1 klik een rapportage mobiel op smartphone of tablet maken. Door de vooraf gegenereerde onderwerpen en gemakkelijke gebruikersvriendelijkheid kunt u snel en gemakkelijk een rapportage maken terwijl het gesprek nog vers in uw geheugen zit rapporteert u dit direct aan uw binnendienst.

Alle historie van de klant wordt opgeslagen, zoals een gesprek met uw binnendienst collega, of een uitstaande offerte. En deze zijn direct ook mobiel op te vragen in de APP. U bent dus altijd up-tot-date en efficiënt geïnformeerd voordat u in gesprek gaat met de uw klant.

Voor meer informatie, ga naar www.bezoekrapportage.nl

 

Aftersales module

Uw customer service krijgt overzichtelijk alle rapportages binnen en kan hier de nodige acties op ondernemen. Al het contact wordt hier opgeslagen en offertes kunnen worden bijgevoegd.

U heeft een overzicht van alle bezoeken en rapportages en kan hier weer op analyseren en zo uw salesteam nog beter aansturen.

 

Neemt u gerust contact met ons op. Dan kunnen we in een -vrijblijvend- gesprek kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vernemen graag van u !

Mvg, Syntec-IT