APP ter ondersteuning van bandenwissel

Optimaliseer het wisselproces en het opslag van de banden door de syntec bandenmodule.
Om het proces van de bandenwissel bij een autodealer zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft Syntec hier een module voor ontwikkeld.
Kom in contact met syntec
De app

Werking van de APP

Doordat de monteur bij het wisselen van de banden in de werkplaats direct de profieldieptes na het meten kan verwerken door middel van een Ipad APP van Syntec, worden de profielen direct weggeschreven naar meerdere systemen. Hierdoor wordt het contract voor de klant automatisch geprint en kan de klant na de wissel snel weer verder rijden. De monteur heeft nu geen administratieve handelen maar na de wissel.

Daarnaast heeft Syntec ook de opslag van banden geautomatiseerd, zodat na het wisselen de banden ingescand kunnen worden voor transport, de transportopdracht automatisch wordt gegenereerd en vervolgens de banden ingescand kunnen worden op een opslaglocatie.

Syntec herkent automatisch als de profieldieptes te laag zijn, dat er nieuwe banden aangeboden worden, tevens herkent Syntec ook door een koppeling met RDW dat de eigenaar van de banden zijn auto heeft over laten schrijven zodat de dealer hier actie op kan ondernemen.

De Bandenopslag en wissel module is slechts 1 van de vele modules die Syntec heeft ontwikkeld in de automotive branche.

automotive

Syntec in de automotive

Voor een groot aantal toonaangevende dealers van VAG merken in Nederland heeft Syntec een aantal modules ontwikkeld. De modules ondersteunen vaak één of meerdere processen, denk hierbij aan:

  • Ondersteuning van de verkoopadministratie voor het verwerken en automatiseren van bestellingen zoals afleverlijsten, poetslijsten met een app voor de poetsers, op maat gemaakte overzichten, koppelingen met de fabriek en overige instanties zoals RDW, etc.
  • Verkoop ondersteunende CRM acties voor verwerken en opvolgen van leads en klanten.
  • Sturing in de werkplaats middels real-time inzage in efficiency en productiviteit.
  • Volledige real-time inzage in verkoop, werkplaats en klanttevredenheid middels mobiele app.
  • Automatiseren van digitale verwerking van documenten gekoppeld aan orders en/of klanten.
  • Campagne tool om automatisch APK, onderhoud of andere mailings te versturen.