Ontwikkeling van geavanceerde bestelsystemen

Maak het verschil door geen standaard webshop aan te bieden aan uw klanten, maar een bestelsysteem met toegevoegde waarde voor uw afnemers.
Kom in contact met syntec
Geavanceerde bestelsystemen

Kies voor een shop op maat

Vaak kunnen leveranciers geen keuze maken uit de standaard aanbieders van webshops. Ze zoeken een geavanceerd bestelsysteem wat op maat gemaakt moet worden omdat bestaande webshops niet volledig aansluiten op de behoefte van de markt/afnemers.

Voor een aantal van onze klanten heeft Syntec hier de oplossing geboden. Met name in de medische branche heeft Syntec een aantal toonaangevende klanten waar het bestelsysteem door Syntec volledig op maat is ontwikkeld en aansluit op de markt/behoefte van de gebruikers/bestellers.

Door bestelsystemen samen met de klant te ontwerpen en deze volledig klantspecifiek te ontwikkelen, kunnen onze klanten met hun online omgeving het verschil maken naar hun afnemers.

Door volledig op maat gemaakte doorontwikkeling zijn een aantal bestelsystemen dusdanig succesvol dat onze klanten hiermee het verschil maken in de markt en ook daarmee de klanttevredenheid verbeteren.

Tevens wordt hiermee efficiency behaald, doordat alle verwerking van orders digitaal plaatsvindt en geen handwerk meer aan te pas komt middels koppelingen met ERP en/of logistieke systemen.

Doordat onze klanten met Syntec maatwerk een bestelsysteem laten ontwikkelen voor hun afnemers, bieden zij dusdanige toegevoegde waarde waardoor prijs niet altijd het issue meer is. Denk hierbij aan ontwikkelingen zoals:

  • Een online catalogus met diepgaande filtering en zoekoptimalisatie aangepast aan specifieke markten
  • Koppelingen met externe systemen om productinformatie zo compleet mogelijk te maken
  • Aparte bestellijsten per gebruiker
  • Autorisaties die zelf in te regelen zijn
  • Automatische besteladviezen
  • Bestellingen die automatisch geplaatst worden op basis van historie
  • Grip op bestellingen
  • Management rapportage met inzicht in gebruik en verbruik en kosten
  • Voorraadbeheer systemen
  • Bestellen d.m.v. barcodes

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Door de inzet van het Syntec framework kunt u relatief snel en kostenefficiënt een op maat gemaakt bestelsysteem en/of shop ontwikkelen volledig naar uw wensen.

Uiteraard heeft Syntec standaard basis functionaliteiten in het framework die u kunt toevoegen op uw maatwerk.

koppeling

Koppel de applicatie met uw ERP en/of CRM systeem

Syntec is gespecialiseerd in automatiseren van bedrijfs- of commerciële processen en koppeling van data met externe systemen. Door de applicatie te koppelen met uw ERP/CRM systeem blijft al uw data up to date en bespaart u tijd met verwerken van informatie.