Efficiënter werken
met de Syntec bezoekrapportage app

Direct en up-to-date inzicht in uw klantgegevens. Na uw bezoek kunt u meteen uw rapportage uitwerken en acties uitzetten naar uw BackOffice.
Kom in contact met syntec
bezoekrapportage app

Snel, efficiënt en
direct bezoekrapportages maken

Voor en na een klantbezoek altijd de laatste relevante informatie bij de hand via de bezoekrapportage APP van Syntec. Na een klantbezoek kunt u direct snel en efficiënt een bezoekverslag maken en acties uitzetten naar de backoffice. Als u onderweg bent naar de volgende klant, is uw backoffice al volledig op de hoogte.

Controle en inzicht

De applicatie geeft inzicht waar en welke rapportage op welk moment is aangemaakt en verwerkt. Zo bent u altijd op de hoogte van uw activiteiten bij uw klanten.

Snellere communicatie

Doordat u direct rapporteert is alle informatie nog vers in het hoofd en hoeft u niet in de avonduren uw rapportages van die dag te verwerken. De backoffice kan direct aan de slag met uw rapportage, en zorgen dat uw klant dezelfde dag nog een terugkoppeling ontvangt.

Werkt op alle devices

Doordat er gebruikt gemaakt wordt van “web app” techniek bent u niet afhankelijk van uw hardware. Een simpele link brengt u naar de inlogpagina waar deze op elk mobiel apparaat kan worden geopend.

Maatwerk, aangepast op uw organisatie

De rapportage applicatie kan aangepast worden op uw organisatie. U kunt zelf gewenste onderwerpen, manier van rapporteren, of andere, door u zelf bedachte ideeën inbrengen om binnen de rapportage applicatie te ontwikkelen.

Lage leercurve

Doordat de bezoekreportage app inzet op gebruiksvriendelijkheid is het werken hiermee simpel en intuïtief.

Bijlagen

U kunt uw offertes of andere bestanden direct laten toevoegen door de BackOffice en openen op uw mobiel.
koppeling

Koppel de applicatie met uw ERP en/of CRM systeem

Syntec is gespecialiseerd in automatiseren van bedrijfs- of commerciële processen en koppeling van data met externe systemen. Door de applicatie te koppelen met uw ERP/CRM systeem blijft al uw data up to date en bespaart u tijd met verwerken van informatie.