Syntec-IT logo
Helpdesk: 033 - 71 15 711

Traineeship PHP-programmeur

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt met affiniteit voor programmeren (PHP) en leergierig om bedrijfsprocessen te leren kennen en hier oplossing voor te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving

Je komt bij ons primair te werken als ondersteuning van de afdeling support en het technische programmeursteam. Afhankelijk van je wens en aanleg hiervoor kun je bij de uitvoering van projecten ook andere verantwoordelijkheden krijgen. Je bent in staat om je snel in te werken in de bedrijfsvoering van onze klantengroepen, in een nieuw project of nieuwe technologie, je werkt zelfstandig en zoekt graag nieuwe dingen uit. Ook vind je het leuk om je kennis te delen met je collega’s. Je bent een starter en wilt graag jezelf ontwikkelen tot ervaren programmeur. 

Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:

• Je wordt door een ervaren senior programmeur begeleid om te ervaring en kennis op te doen voor het ontwikkelen van software in PHP.

• Bijdragen aan het oplossen van technische vraagstukken, of vertalen van klantproblemen naar een technische uitleg voor een van onze senior programmeurs;

• Te woord staan van klanten en zelfstandig of in samenwerking oplossen van functionele en technische vragen. Inventariseren bij klanten waar de uitdagingen en toepassing van onze software liggen;

• Bijdragen aan het formuleren van eisen voor aanpassingen van onze bestaande maatwerksoftware om nog verder de processen te optimaliseren;

 

Gevraagd wordt

• Leergierigheid en positieve inzet.

• Affiniteit met bedrijfskundige, functionele en technische aspecten van de Informatievoorziening en Informatiesystemen

• Communicatie vaardigheden

• Net of bijna afgestudeerd 

• Zelf lerend vermogen: In staat zijn om nieuwe ontwikkelingen via publicaties, Internet en collega’s te volgen. Vervolgens zelfstandig in staat zijn gekozen technologieën zich snel eigen te maken;

• Een ondernemende en zelfstandige instelling en interesse in bedrijfsprocessen

• Kennis van PHP 

Affiniteit met automotive branche is een pré. We worden ook enthousiast als je geen relevante werkervaring hebt maar wel hobbymatig of tijdens je opleiding ervaring hebt opgedaan met programmeren. Kennis van Windows Linux is een pré.

 

Geboden wordt

Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden binnen jouw vakgebied. Werken bij Syntec-IT betekent werken binnen een perfecte leeromgeving. Wij doen er alles aan om jou goed mee te laten draaien met het team, zodat jij kunt meegroeien met ons bedrijf. Wij zijn een sterke en betrouwbare werkgever die prestaties weet te waarderen en oog heeft voor je capaciteiten. Bovendien bieden we je een prima salaris, en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Bedrijfsprofiel

Syntec-IT is een snel groeiende en  organisatie actief in de automotive branche in de regio Etten-Leur/Breda . Syntec-IT is actief met dealerschappen van de merken Volkswagen/Audi/Seat/Škoda en daarnaast ook werkzaam voor andere sectoren o.a. de gezondheidssector en agrifood.

 

 

Interesse?

Ben je geinteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV naar Robert van der Wel via r.vanderwel@syntec-it.nl.