Syntec-IT logo
Helpdesk: 033 - 71 15 711

Ervaren PHP-ers

doorgewinterde PHP’er die wij niets meer hoeven uit te leggen op het gebied van PHP en in staat is zelfstandig projecten uit te voeren? Kom jij het best tot je recht in een bedrijf waarin technologie de core competentie is, waarin collega’s dezelfde taal spreken en waarmee je kunt sparren en ben je net als je collega’s bereid dat stapje meer te zetten in een team dat je ondersteund en waardeert?

 

Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:

 

  • Het ontwikkelen van een architectuur, technisch ontwerp en het implementeren hiervan
  • Het testen op basis van de specificaties en het technisch ontwerp
  • Het integreren van de verschillende software modules
  • Het schrijven van de bijbehorende documentatie

 

 

Gevraagd wordt

 

  • Je hebt minimaal 5 - 10 jaar ervaring met het programmeren in PHP
  • Je bent bij voorkeur werkzaam geweest en wil blijven werken in een organisatie die snel kunnen schakelen en flexibel zijn.
  • Je houdt je vakkennis op peil

 

Affiniteit met automotive branche is een pré. We worden ook enthousiast als je geen relevante werkervaring hebt maar wel hobbymatig of tijdens je opleiding ervaring hebt opgedaan met programmeren. Kennis van Windows Linux is een pré.

 

Geboden wordt

Wij bieden onze werknemers naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

 

 

Bedrijfsprofiel

Syntec-IT is een snel groeiende en  organisatie actief in de automotive branche in de regio Etten-Leur/Breda . Syntec-IT is actief met dealerschappen van de merken Volkswagen/Audi/Seat/Škoda en daarnaast ook werkzaam voor andere sectoren o.a. de gezondheidssector en agrifood.

 

Interesse?

Ben je geinteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV naar Robert van der Wel via r.vanderwel@syntec-it.nl.